Nieuwe bordsponsor BYANNELIES

Met een grote glimlach. En op een transparante en begrijpelijke manier. Dat is mijn credo. Verzekeringen en financieel advies is het mooiste wat er is. Ik vind het heerlijk om jou op een eerlijke en persoonlijke manier te adviseren. Zowel de particulier als de ondernemer komt bij mij over de vloer voor o.a. hypotheken, verzekeringen, pensioenen, leningen, sparen, beleggen en een goede financiële planning. Voor jou betekent het financiële rust en zeker weten dat alles goed geregeld is.

MIJN VINGERAFDRUK

In de 23 jaar dat ik in de verzekerings- en financiële sector actief ben, heb ik mijn rugzak goed gevuld met kennis en ervaring. Ik heb mooie functies mogen vervullen. Ik had niets te klagen….maar in 2014 gooide ik toch het roer om. Ik miste het persoonlijke karakter, dat laatste vleugje aandacht voor de cliënt. Ik wil graag een stap verder zetten en zo het verschil maken. Met mijn DNA, met mijn vingerafdruk. En zo hypotheken en verzekeringen weer leuk maken. Dat doe ik nu. And I love it!

DROMEN EN DOELEN

Hypotheken en verzekeringen zijn niet de meest leuke taken om te regelen. Maar o zo belangrijk. Schuif jij het ook vaak voor je uit? Heel normaal, maar toch echt niet nodig. Ik help je graag op momenten wanneer je voor een belangrijke keuze staat. Bijvoorbeeld wanneer je een woning wilt kopen, ontslag krijgt, vader of moeder wordt… Schroom niet en neem contact met me op. Ik zoek het graag voor je uit. Op een eerlijke en begrijpelijke manier gaan we samen jouw dromen en doelen bereiken.

OVER ONS

Jou adviseren en helpen je dromen en doelen te bereiken. Het begint met luisteren, daarna verdiep ik me in de vraag en zoek ik naar mooie oplossingen. Mijn vertrekpunt bij elke opdracht is het investeren in een blijvende relatie. Je kan mij gewoon rechtstreeks bellen, mailen of whatsappen. Dit betekent dat ik ook na het advies en de afhandeling met je in contact blijf. Zo blijf je ervan verzekerd dat je financiële situatie en verzekeringen up-to-date blijven; aangepast aan de huidige wetgeving en aan jouw omstandigheden, wensen en doelen.

VRAGEN?

Heb je vragen of ben je op zoek naar iemand die je helpt in het doolhof van verzekeringen? Bel me gerust eens op. We zorgen er samen voor dat er weer overzicht komt. Da’s toch een geruststellende gedachte.

By Annelies – financieel specialist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *