Aankondiging activiteiten sv HTC

Beste HTC-leden,   Ik heb jullie al laten weten, dat het nieuwe kunstgrasveld er nu echt gaat komen, maar er staat nog meer op stapel binnen de vereniging. Diverse activiteiten waarbij jullie hulp zeer hard nodig is. In de maand juni 2023 is er ieder weekend wel wat te doen op ons sportcomplex.  

Door corona was het drie jaar niet mogelijk, maar nu gaat het dan wederom toch gebeuren. Op zaterdag 3 juni ontvangen wij 40 teams voor een groots toernooi voor spelers van het G-voetbal. Dit toernooi wordt georganiseerd door WRZV “de Boog” en HTC Om wederom voor een vlekkeloze uitvoering te zorgen, heeft de organisatie hulp nodig. Als jullie tijd over hebben en dat hebben jullie want er staan geen wedstrijden meer op het programma, dan hoef je, je die zaterdag niet te vervelen. Kom steek je handen uit de mouwen of anderszins, maar help mee om dit toernooi weer tot een onvergetelijke ervaring te maken voor de G-voetballers. Er worden met name scheidsrechters, veld coördinatoren en begeleiders voor het penalty schieten gezocht. Meld je als vrijwilliger aan bij Rob van Dijk, onze oud-voorzitter, (06-51188850) of rtmvdijk@outlook.com Of bij Jan Boxum,( 06-19721076) of jan.boxum@outlook.com  

Als de kruitdampen van het G-voetbaltoernooi zijn opgetrokken, wacht ons een groot internationaal voetbaltoernooi voor de jeugd. De Zwolle International Cup in de leeftijdsklassen: JO-11, JO-13, JO-15 en JO-17. Dit toernooi wordt georganiseerd door Euro Sportring, die al 60 jaar lang in 12 landen in Europa toernooien organiseert. Be Quick ’28 en HTC zijn mede organisator en de wedstrijden zullen op de velden van Be Quick ’28 en HTC gespeeld gaan worden. Nu is er al bekend dat clubs uit Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en Nederland zich hiervoor hebben ingeschreven en ook van HTC zullen jeugdteams acte de présence geven.  

Dit toernooi vindt plaats in het weekend van 9, 10 en 11 juni 2023. Het is een uitgelezen moment om HTC op de kaart te zetten (en voor de clubkas is het overigens ook zeer aantrekkelijk). Bij een dergelijk groot toernooi kunnen wij als vereniging heel veel hulp gebruiken. Met jullie hulp kan dit een heel mooi toernooi worden en wordt dit wellicht een traditie. We zijn specifiek op zoek naar mensen die zorgen dat er voldoende volwassen toezicht is, dat alle jeugd van een natje en droogje wordt voorzien, de kleedkamers tip top zijn en tijdens wedstrijden de velden van ballen en overig materiaal worden voorzien. Als je wil helpen en dat willen jullie, want zo ken ik de Tuinders, meld je dan aan bij: Harm-Peter Wijnstok, onze voorzitter: voorzitter@svhtc.nl (06-50623480) of bij: Joas van der Reijd, onze secretaris: secretaris@svhtc.nl. (06-21419231)

Het is nog niet genoeg. In het weekend van 17 / 18 juni 2023 vindt er op ons complex het pupillenkamp plaats. Een traditie die helaas ook door corona een aantal jaren niet mogelijk is gebleken, maar het kan nu weer.  

In het laatste weekend knallen wij het seizoen uit en sluiten wij het seizoen af. Op zaterdag 24 juni 2023 vindt de HTC familiedag plaats. Aansluitend willen wij alle vrijwilligers binnen en voor de vereniging nog eens bedanken met een speciale happening voor onze vrijwilligers. Ook hierbij zijn de overbekende “handjes” nodig. Elke hulp is welkom, maar in dit geval richt ik mij ook speciaal op onze actieve voetballers. Vrijwilligers maken het mogelijk dat jullie kunnen voetballen, dus nu de kans om iets terug te doen. Als je wilt helpen, ook natuurlijk de niet voetballers, meld je dan aan bij:  

Eef Warnar: eefwarnar@gmail.com of bij onze nieuwe voorzitter van de supportersvereniging: Edwin Eikenaar: em.eikenaar@kpnmail.nl  

En dan tot slot. Op zondag 25 juni 2023 vindt dan nog het horecatoernooi plaats op ons sportcomplex, ook zo’n jarenlange traditie en daarmee sluiten wij dan de activiteiten bij onze club af voor dit seizoen.  

Slecht weer? In de hele maand juni staat er bij de kantine in ieder geval een hele grote gezellige partytent.  

Met vriendelijke en sportieve groeten, Harry Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *