Nieuwe trainers voor JO13-1 en JO15-1

Hieronder stellen de trainer zich voor:

Mijn naam is Henk ten Berge. Geboren en getogen in Zwolle. Ik ben 20 jaar oud.  Mijn trainers ervaring heb ik opgedaan bij Be Quick’28.  Denk hierbij aan ondersteuning bij de voetbalschool, als trainer JO13-2, assistent trainer JO13-1 en JO19-1.

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ik uiteindelijk bij mijn oude club sv HTC. Trainer van JO13-1.  Een leuk team waar ik met enthousiasme al mijn energie in kwijt kan.  

Ik heb in de jeugd tot aan C1 bij  sv HTC gespeeld. Daar heb ik goede herinneringen aan. Verder ga ik spelen in het 10e. Een mooi vriendenteam. 

Mijn naam is Tim van Wijk. Ik ben al 6 jaar jeugdtrainer. Daarnaast ook vaak vrijwilliger bij de club. Je kunt wel zeggen dat ik een kind van de club ben.  Trainen is mijn passie. Ik wil daar graag verder mee. Bij JO15-1 begin ik aan een nieuwe uitdaging. Ik wil me als trainer ook verder ontwikkelen. Daar krijg bij HTC ook de kans voor.  Ik ga mijn best doen de spelers beter te maken. Misschien dat ze later doorstromen naar het 1e elftal van sv HTC.  Ik ben met de club verbonden en zal nog lang zo blijven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *