Sv HTC & Team La League

PEC Zwolle Vrouwen op zoek naar meisjes én jongens voor gave voetbaldag

SV HTC en de PEC Zwolle Vrouwen zijn samen op zoek naar voetballende meiden én jongens die een te gekke voetbaldag met de speelsters van PEC Zwolle willen beleven en zich willen inzetten voor het goede doel.

De PEC Zwolle Vrouwen doen namelijk voor de derde keer mee aan de actie Team La League. Team La League is een voetbalevent waar meisjes en jongens samen met speelsters van PEC Zwolle Vrouwen kunnen voetballen én geld ophalen voor meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua.

Via deze meidenvoetbalprojecten van ontwikkelingsorganisatie Plan International wordt ongelijkheid tussen jongens en meisjes tegengegaan. Naast beweging en plezier, draagt voetbal bij aan de kracht en het zelfvertrouwen van meisjes. De meiden krijgen via de voetbalprojecten dezelfde kansen als jongens en ze laten zien dat ze kunnen voetballen, waardoor stereotypen worden doorbroken. Ook krijgen ze trainingen die hen bewust maken van de risico’s van tienerzwangerschappen en kindhuwelijken.

Ben je gek op voetbal en tussen de 7 en 16 jaar? Wil je nieuwe voetbalskills leren en voetballen met de speelsters van PEC Zwolle? Doe dan mee! Je kunt hele gave voetbalprijzen verdienen, waaronder een online meet & greet met de speelsters van PEC Zwolle. En als je het bedrag van 50 euro bereikt mag je meedoen aan de Team La League Finals op het complex van PEC Zwolle op zondag 13 juni. Tijdens deze dag zal de selectie van de PEC Zwolle Vrouwen aanwezig zijn om clinics te geven!

Als club steunen wij deze actie en daarom hopen wij zoveel mogelijk van onze leden te zien tijdens de Finals op zondag 13 juni. Zo kunnen we dit vreemde seizoen op een feestelijke manier afsluiten!

Wil jij meedoen met Team PEC Zwolle, meld je dan gratis aan via www.teamlaleague.nl/peczwolle.

#teamlaleague #svhtc #peczwollevrouwen #pureenergieeredivisievrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *