Wie zijn de nieuwe bestuursleden?

Zoals bekend heeft SV HTC een nieuw bestuur. De nieuwe bestuursleden stellen zich kort even voor. Naar een secretarisbestuurslid en een bestuurder facilitaire zaken wordt nog gezocht. Wie belangstelling heeft of iemand weet, kan zich melden bij één van de bestuursleden.

 

Harm-Peter Wijnstok

Ongeveer zes jaar geleden kwamen we hier met drie zonen vanuit Zwolle Zuid in de buurt wonen. De oudste ging elders studeren, onze middelste bleef bij zijn voetbalclub, maar onze jongste zoon ging alle clubs in de omgeving langs. Het was voor hem helemaal raak bij HTC, een zeer warm welkom en gelijk volop meedoen met het team. Thom begon als spits, maar is nu een klein aantal jaren keeper. De laatste jaren heb ik het genoegen medeleider van zijn elftal te mogen zijn.

Zelf heb ik in een ver verleden op Groningse voetbalvelden tijd doorgebracht. Echter mijn fanatisme en ambitie maakten me vrij snel duidelijk, dat hoofdklasse er niet in zou zitten. Werken en sturing geven bleek meer door mijn aderen te stromen. Als algemeen directeur ben ik bij diverse bedrijven in het supermarktwezen en de groothandel actief geweest. Nu zet ik mijn kennis en ervaring breder in. Onder andere voor onze club, met als doel een hele gezellige en gezonde vereniging met veel actieve en tevreden leden.

 

Bert Duijm

Met mijn financiële achtergrond en affiniteit met cijfers lever ik graag een bijdrage aan HTC. Sinds 2001 woon ik in Zwolle. Toen ik in Zwolle kwam wonen ben ik recreatief gaan voetballen bij HTC. Dit heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan en in deze periode heb ik in de kascontrole commissie gezeten. Vanwege de komst van kinderen ben ik met voetballen gestopt. Sinds ruim een jaar zit mijn jongste dochter op voetbal bij de jeugd van HTC. Ze heeft het hier enorm naar haar zin en zelf vind ik het ook geweldig om weer bij HTC rond te lopen. Omdat ik nu eenmaal een ontzettende voetballiefhebber ben, ben ik zelf weer begonnen te voetballen bij de 40+ groep.

 

Harrie Groenewoud

Hoe ben ik bij HTC betrokken geraakt? Eerlijk gezegd. Door toeval. Mijn jongste zoon, (toen 8 jaar) wilde op voetbal. Zijn klasgenootjes speelden bij HTC en we ging ook een kijkje nemen. Kantine open, warm welkom en nog diezelfde middag is hij lid geworden. Vanaf dat moment vele jaren als leider van zijn elftal opgetreden en zelfs een aantal jaren de jongste keepers getraind.

Ook ben ik zes jaar lid geweest van de Kascontrolecommissie en ook vaak gevraagd of ik geen voorzitter wilde worden, maar dat af moeten houden, omdat mijn werk dat niet toeliet.

Na een oproep van Technische Commissie tijdens de ALV in 2018, heb ik mij weer gemeld. In eerste instantie mij nadrukkelijk gestort op het schrijven van een technisch beleidsplan. Na input van de collega TC leden, het toenmalige hoofd- en jeugdbestuur en van diverse trainers is dat in mei 2019 vastgesteld. Ik wil graag het vastgestelde voetbaltechnische beleidsplan verder uitvoeren en daarom ben ik bestuurslid Voetbaltechnische Zaken geworden.

 

Esther van der Steenhoven

In het dagelijkse leven geef ik samen met mijn man leiding aan Manege Zwolle, waardoor wij de buren zijn van HTC. Onze zoon wilde graag weer voetballen en zo zijn we zo bij de club gekomen. Zijn team waarin hij kwam te spelen zocht nog een leider en ik vond het een mooie gelegenheid om mij in de voetbalwereld te verdiepen. Met heel veel plezier ben ik de afgelopen drie jaar leider van een jeugdteam geweest. De mensen bij HTC wisten mij al snel te vinden.
Sinds vorig jaar versterk ik de sponsorcommissie. Samen met de andere twee leden hebben wij het afgelopen jaar verschillende nieuwe sponsoren binnen gehaald en een zeer geslaagde sponsor dag georganiseerd begin dit seizoen.

Vervolgens deed zich de mogelijkheid aan om de communicatie binnen de club te verbeteren en communicatiebeleid te schrijven. Inmiddels is dit klaar en gaan wij hiermee aan de slag. Daarbij doe ik een beroep op de leden van HTC, want communicatie gaat ons allemaal aan. Om dat zo goed mogelijk te doen, is extra hulp van mensen binnen de club zeer welkom.

 

 

Bijlage: ‘Waar staat HTC voor’