TACO MUNDO

TACO MUNDO

 • De geschiedenis van Taco Mundo

  Twintig jaar geleden verblijft Tom Filippini een lange tijd in verschillende landen in Zuid-Amerika. In Mexico wordt hij verliefd op de smaken en kleuren van het Mexicaanse eten. Waarom heeft hij dit heerlijke eten nog nergens in Nederland kunnen proeven? Terug in Nederland wil Tom daar verandering in brengen. Niet met een gewoon restaurant, maar zelfs met een Mexicaanse bezorgservice. De eerste en enige in Nederland! Zo kan iedereen hier in Nederland, in de aangename omgeving van zijn eigen huis, op ieder moment genieten van de lekkere, gevarieerde Mexicaanse keuken.

  In het jaar 2000 opent Tom de eerste Taco Mundo in Amsterdam Oud-West. Het blijkt dat Nederlanders de Taco’s en Burrito’s wel kunnen waarderen. De vraag bij deze eerste vestiging wordt zo groot dat er snel uitbreiding nodig is. Tom opent daarna nog vier vestigingen waar hij zelf hard in meewerkt. Als dan verdere uitbreiding volgt, gaat Taco Mundo over als Franchiseformule. Inmiddels zitten er verspreid over Nederland 25 vestigingen.

  Fresh Made Mex

  De passie van Tom voor de Taco’s, Burrito’s en nog eindeloos veel meer Mexicaanse gerechten, vloeit door in de recepturen die we samen met een topchef ontwikkelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat ons eten bij jou thuis zo lekker smaakt dat je je eventjes in Mexico waant.

  Ons assortiment bestaat uit traditionele Mexicaanse gerechten, waar we soms een verrassende draai aan geven. Zoals bij de Mexican Burger en de Fries a la Mexicana Classic. We vinden het belangrijk dat onze ingrediënten vers en van goede kwaliteit zijn. Daarom werken we samen met de beste leveranciers.

  Hier kun je meer lezen over wat fresh made mex voor ons inhoudt en bij gerechten vind je meer informatie over ons assortiment.

  We kunnen ons ook goed voorstellen dat je nu gewoon meteen wilt bestellen. Ga dan snel naar ons menu.