75 jaar sv HTC

Zoals eerder aangekondigd zullen er op de 75 jarige Jubileumsdag van HTC activiteiten zijn voor jong en oud. Voor de senioren (vanaf 18 jaar oud) wordt het 7 tegen 7 Jubileumstoernooi georganiseerd waarbij er door de teams gestreden zal worden om de Jubileumsdagtrofee. Teams kunnen zich vanaf nu opgeven waarbij er rekening gehouden moet worden met het volgende:

Aanvang/start: 25 juni, +/- 12.00-13.00 uur (exacte tijdstippen worden later bekend gemaakt)
Waar: uiteraard op de velden van onze mooie club HTC
Teams: De teams bestaan uit maximaal 10 spelers (inclusief wissels), waarvan min. 5 spelers (oud)lid moeten zijn van HTC
Na afloop: na het toernooi zal er een mooie feestelijke avond op het programma staan, wat bij HTC altijd staat voor veel gezelligheid.

Kun je zelf geen volledig team samenstellen, maar wil je wel graag meedoen, laat dit weten en wellicht kan de organisatie een gecombineerd team samenstellen bij voldoende losse aanmeldingen.

Voor dit toernooi geldt vooralsnog een maximaal aantal van 20 teams.

Opgeven kan via e-mail: thomas.korenromp@outlook.com / bjornterbruggen1998@gmail.com of door een whatsapp te sturen naar (Thomas) 06-52316801 / (Bjorn) 06-11048279

Bij het opgeven dien je de volgende gegevens te vermelden: Een (originele, maar nette) teamnaam en een contactpersoon van het team met zijn/haar contactgegevens (zowel e-mailadres als 06-nummer).

Verzamel snel je team en geef je op. We hopen er een mooi toernooi van te maken met leden, oud-leden, hun partners, familie en vrienden.

Tevens zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die ons op de dag zelf willen helpen. Hierbij zijn wij o.a. op zoek naar mensen die de velden speelklaar willen maken, scheidsrechters, een omroeper en wedstrijdbegeleiding. Ben je geïnteresseerd en wil je graag bijdragen aan dit toernooi, laat ons dit dan weten. Via de bovenstaande contactgegevens kun je dit kenbaar maken bij ons.

Sportieve groet namens de organisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *