Corona update 14 januari

Vanavond is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er ook voor de sport weer meer mogelijkheden zijn.

Vanaf morgen is het weer mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder om weer te trainen en voor het spelen van onderlinge wedstrijden en dat tot 20.00 uur.

Er gelden wel een paar nadrukkelijke voorwaarden.

  • Trainingen en onderlinge wedstrijden voor iedereen toegestaan, zonder beperking met betrekking tot eindtijd.
  • Coronatoegangsbewijs (CTB of QR code) verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder bij gebruik van het toilet in het kleedkamergebouw en ballenhok (met uitzondering van vrijwilligers die op dat moment in hun rol actief zijn).
  • Geen publiek (alleen toegang voor vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op de locatie.
  • 1,5 meter afstand houden (behalve tijdens trainingen en wedstrijden)
  • Mondkapjesplicht voor iedereen vanaf 13 jaar bij gebruik van het toilet in het kleedkamergebouw en ballenhok.
  • Kleedkamers en kantine blijven nog gesloten. Indien deze opengaan zijn de regels met betrekking tot CTB / QR code en de mondkapjesplicht ook in die ruimtes van toepassing.

Het bestuur beraadt zich hoe wij die openstelling op korte termijn kunnen organiseren. Het openen van de kantine is dan overigens alleen mogelijk voor het afhalen van producten.

Ik doe een dringend beroep op iedereen om deze maatregelen te respecteren.

Ik had het ook graag anders gezien, maar door het respecteren van de regels is de kans het grootst dat op niet al te lange termijn er weer meer mogelijk is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *