Nieuwe bordsponsor Kloekke installatietechniek

Kloekke installatietechniek kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Dienstverlening en kwaliteit is ons uitgangspunt. Wij richten ons primair op zaken waar we goed in zijn, maar gaan geen uitdaging uit de weg. Wij beschikken over de de benodigde expertises om u de juiste oplossing te bieden.

Als totaalinstallateur ontwerpen, bouwen en onderhouden wij installaties op het gebied van o.a. klimaatbeheersing (verwarmen en koelen), elektra en sanitair.

Tevens zijn wij als modern bedrijf op de hoogte van de nieuwste duurzame ontwikkelingen en adviseren u daar graag over.

Met jarenlange ervaring in de woning en utiliteitsbouw sta ik garant voor kwaliteit. Ik werk creatief en zoek graag passende en betalende oplossingen binnen de installatietechniek.

Als zoon van Jan Kloekke, van het uit destijds gelijknamige bedrijf, is het vak mij met de paplepel ingegoten. Momenteel voert hij de de directie van het bedrijf Knap Verlicht waardoor de mogelijkheden om advies van lichtdesign te combineren zijn met onze werkzaamheden.

Ook voor meerdere oplossingen in de installatietechniek beschikken wij over een groot netwerk om u te adviseren bij nieuwbouw en vervangen of verbeteren van installaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *