Jeugdvoetbaldagen Zwolle

Jeugdvoetbaldagen Zwolle

In de voorjaarsvakantie kan de jeugd zich uitleven tijdens de Jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen op de locatie van Be Quick’28 plaatsvinden op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 februari 2021.

Alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Ook als je geen lid bent van een bepaalde vereniging kan je je aanmelden!

Programma Jeugdvoetbaldagen Be Quick’28:

10.00 uur            Aanwezig
10.15 uur            Inleiding
10.45 uur            Specifieke training
12.45 uur            Pauze
13.45 uur            Wedstrijdprogramma
16.15 uur            Afsluiting 

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 80,-.

Hiervoor krijg je:
– Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal.
– Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
– Een aandenken voor iedereen
– Prijzen voor de winnaars

INSCHRIJVEN:
Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldagen inschrijven door hier te klikken of door te gaan naar https://www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen

Iedereen mag zich aanmelden, men hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.

WACHT NIET TE LANG WANT VOL = VOL