HTC heeft een nieuw bestuur

Sinds de jaarlijkse algemene ledenvergadering eind november, heeft HTC een nieuw bestuur. Harm-Peter Wijnstok is de nieuwe voorzitter, Bert Duijm de penningmeester, Harry Groenewoud trad aan als bestuurslid Voetbal en Esther van der Steenhoven is bestuurslid Communicatie & PR. Joas van der Reijd blijft voorlopig de functie van secretaris vervullen, omdat er voor hem nog geen opvolger gevonden is. Ook zoekt het bestuur nog een bestuurslid Facilitaire zaken.

 

Naast het aantreden van een nieuw bestuur, bedanken wij drie trouwe Tuinders voor het jarenlang vervullen van hun bestuursfuncties. Rob van Dijk als voorzitter, vicevoorzitter Henk van der Honing en penningmeester Machiel Wouda. De club is blij, dat ze alle drie op verschillende manieren zeer betrokken blijven bij de vereniging.

 

Het ambitieuze bestuur ontvouwde op de ledenvergadering haar plannen. Allereerst wordt er invulling gegeven aan de (her)nieuw(d) vastgestelde waarden waar HTC voor wil staan. Deze breed gedragen visie, is eveneens de basis voor toekomstige beslissingen.

 

Ook gaat de club aan de slag met de nieuwe bestuursstructuur om iedereen binnen de club zoveel mogelijk ruimte te geven zich in te zetten. Daarin wordt gewerkt met commissies en projectgroepen, die zelfstandig en met eigen beleid en budget gaan functioneren. De commissies worden in de uitvoering van hun zelfstandige taken ondersteund door een bestuurslid. De voorzitter, penningmeester en secretaris zullen op afstand als hoofdbestuur de waarden en normen en de financiële gezondheid van de club bewaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *