G-team HTC kan kampioen worden

Het G-team van HTC speelt zaterdag de laatste competitiewedstrijd in 2019. En niet zomaar eentje. Bij een gelijkspel in en tegen Colmschate, kan het team van trainer Carsten Voerman kampioen worden in de 3e klasse!

De G-voetballers van HTC zijn in een felle titelstrijd verwikkeld met Batavia’90 uit Lelystad. Het verschil is met nog één duel te gaan, drie punten. Er zijn negen wedstrijden gespeeld en de HTC-ers wisten er maar liefst zeven te winnen, waaronder eerder tegen Colmschate G2 (3-0), de tegenstander van zaterdag.
In de competitie werd alleen gelijkgespeeld tegen Batavia’90 en verloren van Colmschate G1. Voor de rest alleen maar overwinningen. “De G-voetballers van HTC zijn nog nooit kampioen geworden, dus dit is heel bijzonder. Er is sinds dit seizoen een 3e klasse bijgekomen, dus dat scheelt, al moet ik ook zeggen dat ze beter zijn gaan voetballen”, aldus Carsten.

Zaterdag treden de mannen en één vrouw – er zijn 15 spelers in totaal – van HTC om 11.00 uur aan in Colmschate. Iedereen is van harte welkom om ze aan te moedigen. HTC besteedt natuurlijk aandacht aan het mogelijke kampioenschap. Als het team de titel pakt dan zijn er uiteraard bloemen, medailles en een heuse kampioensschaal. Ook wacht hen dan een fraai onthaal op het eigen HTC-sportpark met een hapje, drankje en…nog een verrassing voor het hele team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *