Goed verzekerd via de Salland Clubactie

 • Wij doen dit jaar voor het eerst mee met de Salland Clubactie. Net als de Zwolse clubs SVI, CSV28, SV Zwolle, TV PAF, VV Voorsterslag, ZAC en WVF. Met deze actie van Salland Zorgverzekeringen krijgen wij de kans om een bedrag te scoren voor de clubkas. En het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een zorgverzekering afsluiten. Snel verdiend toch?

  Hoe werkt het?
  Voor elk lid van de club dat zich verzekert bij Salland Zorgverzekeringen krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. Jij, als lid, krijgt korting op je aanvullende en tandartsverzekering. Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op.

  Premie Salland Zorgverzekeringen bekend
  12 november hebben alle zorgverzekeraars hun premie bekend gemaakt. Zo ook onze nieuwe sponsor. Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je €106,90 per maand voor de basisverzekering.

  Sluit je direct aan en stap over via www.salland.nl/svhtc

  Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staat? Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *