Taco Mundo nieuwe sponsor JO19-1

Zaterdag 15 september j.l. ontving de jeugdselectie A1 van s.v. HTC van haar nieuwe sponsor Taco Mundo Zwolle een geheel nieuw wedstrijdtenue,  polo’s en presentatiejacks. Leiders Jeroen Blom, Herman Beijer en spelers van A1 zijn enorm in hun sas met dit sportieve gebaar.

Taco Mundo, gevestigd aan de Diezerkade 2 te Zwolle heeft bewust gekozen voor sponsoring van het A1-team van s.v. HTC om de inzet en sportiviteit van dit team extra te steunen. Sport en plezier zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Zo is onze betrokkenheid bij de regionale economie en maatschappij voor ons erg belangrijk.  Ook het familiegevoel dat binnen de voetbalclub heerst spreekt ons erg aan. Daarbij is het mooi dat wij onze maatschappelijke betrokkenheid extra kunnen versterken door de samenwerking met s.v. HTC, aldus de eigenaren Sajaan Khan en Nils Wübbels.

Taco Mundo:

Ons assortiment bestaat uit traditionele Mexicaanse gerechten, waar we soms een verrassende draai aan geven. Zoals bij de Mexican Burger en de Fries a la Mexicana Classic. We vinden het belangrijk dat onze ingrediënten vers en van goede kwaliteit zijn. Daarom werken we samen met de beste leveranciers. Wij maken de gerechten pas nadat jij de bestelling hebt geplaatst: zo krijg je een verse en heerlijke fresh made mex maaltijd bij je thuis!

De “fresh” in fresh made mex staat dus voor verse ingrediënten en vers bereid. De “mex” verwijst natuurlijk naar Mexicaanse gerechten. De basis voor veel Mexicaanse gerechten is een taco of een tortilla die wordt gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. Je kunt daarbij kiezen uit allerlei lekkers: vlees, kip of vegetarisch. Met alle verschillende varianten kun je eenvoudig een lunch of diner samenstellen. En door de handige manier van presenteren is bijvoorbeeld de Quesadilla ook heel geschikt als borrelhap. Dat is eten waar je blij van wordt!

 

Taco Mundo Zwolle

Diezerkade 2

8021 CW Zwolle

0900-1238226 (Gratis)

Zwolle@TacoMundo.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *