DataRaad Zwolle nieuwe sponsor van JO17-1

Afgelopen maand kreeg het elftal JO17-1 van s.v. HTC een geheel nieuw wedstrijdtenue, nieuwe trainingspakken en polo’s aangeboden door DataRaad uit Zwolle. De spelers, begeleiding en het bestuur van s.v. HTC zijn zeer verheugd met dit gebaar.

“Toen DataRaad werd gevraagd om JO17-1 jeugd van s.v. HTC als sponsor te ondersteunen hoefden we daar niet lang over na te denken. De ambitie die s.v. HTC heeft als voetbalvereniging sluit goed aan bij DataRaad. “Door techniek-, sport- en maatschappelijke projecten te ondersteunen poogt DataRaad een positieve en betekenisvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Wij vinden het van groot belang dat het initiatief past bij de kernwaarden die de cultuur van DataRaad definiëren: no-nonsense, ondernemend en innovatief.

 

DataRaad gevestigd in Zwolle is dé partner voor iedere MKB onderneming die moderne software oplossingen zoekt om haar informatiestroom efficiënt te laten verlopen.

Naast ontwikkeling van eigen basissoftware zoals Foxvision™ en maatwerksoftware voor AccountView biedt DataRaad ook kundig advies. En mocht DataRaad het op een bepaald vlak toch even niet weten, dan zoekt DataRaad voor u een andere partner voor de juiste oplossing van het probleem. De klant staat centraal!

 

DataRaad Zwolle

Ronald Mulder

Oude Almeloseweg 10

8025 AP ZWOLLE

  1. 038 – 453 60 15
  2. 06 – 53 776 883

www.dataraad.nl

 info@dataraad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *