Teampagina’s zijn weer up-to-date

Alle teampagina’s zijn weer bijgewerkt. Er moest even gewacht worden op de eerste uitslagen om de pagina’s aan te kunnen passen. Een teampagina wordt gevuld met informatie die via een script direct informatie ophaalt bij de KNVB (sportlink). In het script moet aangegeven worden om welke teamcode en om welke poulcode het gaat. Omdat alle teams nieuwe poulcodes hebben gekregen is het bijwerken een aardige klus. Daarnaast zijn nu ook de standen voor de Beker-competitie als tabblad toegevoegd en die bevatten een andere poulcode.

Bij de pupillen zijn er teampagina’s bijgekomen en komen te vervallen. De grote groep JO11 is gedeeltelijk doorgeschoven naar de JO13.

Scheidsrechters kunnen nu onder het menu wedstrijden een overzicht vinden van aankomende wedstrijden. Ook deze informatie komt direct uit sportlink.

Van de Minipupillen is bij sportlink geen informatie bekend over spelers, uitslagen, programma en standen, zodat er geen elftal pagina’s getoond worden. Wil je hier een initiatief in nemen, neem dan contact op met de reactie via redactie@svhtc.nl

Ook de pagina van het G elftal is bijgewerkt.

Nu is de zet aan jullie. Maak een elftal foto en stuur deze naar redactie@svhtc.nl met vermelding van het betreffende team. Als je wilt dat je gegevens wel of juist niet worden getoond op de website, pas dan de zichtbaarheid van je gegevens aan op https://www.voetbal.nl/profiel/instellingen. Controleer ook of je telefoonnummer nummer en emailadres nog klopt. Wil je jouw pasfoto updaten, wat in enkele gevallen best wel aan te raden is, stuur dan een nieuwe foto naar ledenadmin@svhtc.nl De ledenadministratie kan dan de pasfoto bijwerken in sportlink. Let op! De ledenadministratie moet dit doen voor 1 november doen. Daarna is wijzigen niet meer mogelijk.

Teamleiders en trainers willen jullie je contactgegevens (naam, email, telefoon en je teams) doorgeven aan de redactie. Deze zullen we dan op de teampagina plaatsen, zodat ook mensen buiten de vereniging contact op kunnen nemen. Bijvoorbeeld voor het verplaatsen van wedstrijd, afgelastingen, calamiteiten, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *