HTC zoekt iemand die het leuk vindt om (vaste) scheidsrechter te worden van het G-team

Het G-voetbal bij HTC is al jaren een onderdeel van onze club. Een leuk stel dames en heren die in de G-competitie spelen en dat met heel  veel plezier doen.

We hebben eigenlijk geen vast scheidsrechter voor dit team en dat is best wel jammer. Natuurlijk is er elke thuiswedstrijd wel een scheidsrechter maar als je het leuk vindt vaste scheidsrechter bij dit team te willen worden dan zien we je graag komen.  Het mooie is dat de KNVB je on de gelegenheid stelt een cursus G-voetbal scheidsrechter te volgen.

De informatie staat hieronder.

 

De cursus G-voetbal scheidsrechter is bestemd voor zowel bestaande G-voetbalscheidsrechters, of als mensen die in het G-voetbal willen gaan fluiten. Er is sprake van twee theorie (avond) bijeenkomsten, met een tussentijd van ca. 4 weken, in de tussentijd fluit je (praktijk) 2 (oefen)wedstrijden. De feedback die je van de coaches of leiders ontvangt verwerk je in een zelfreflectieformulier.

  • : maart/april starten. Toelatingseisen: Voor degene die affiniteit hebben met het G-Voetbal.
  •   Iedereen kan deelnemen, ook degene die geen diploma hebben.
  • : centrale locatie in regio Oost.
  • : deelname aan de cursus is gratis.
  • : maximaal 18 deelnemers plaatsen beschikbaar.

Meer informatie klik op de volgende link: https://www.knvb.nl/nieuws/assist-scheidsrechters/assist-scheidsrechters/47128/cursus-g-voetbalscheidsrechter-van-start

 

Als je belangstelling hebt kun je dat doorgeven aan de voorzitter Rob van Dijk, mobiel 0651188850 of per mail voorzitter@svhtc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *